Kontakt Hvidevarerbussen

Vi glæder os altid til at høre fra vores kunder! Kontakt os, hvis du har spørgsmål til dit projekt, eller hvis du er i tvivl om, hvilken service du skal booke os til.

Udfyld kontaktformularen, og så hører du fra os inden for 4 timer i åbningstiden, som er alle hverdage fra kl. 10.00-18.00.

Hvidevarerbussen servicerer hele Sjælland

Skal vi køre i retning mod dig?
Hvidevarerbussen kan bestilles i tidsrummet fra 8.00-20.00 på alle hverdage. Vi rykker hurtigt ud, når du har behov for vores assistance – normalt inden for 48 timer, hvis vi altså har de varer eller reservedele på lager, som passer hos dig.

Hvidevarerbussen kører på hele Sjælland – dog ikke på øerne. Hvis du ser os i gadebilledet, så giv os et vink – vi holder nemlig af at sprede god stemning og smil.

Det er vores serviceteknikere og montører, som sidder bag rattet, og det er altså en af dem, som du vil møde, når vi kommer ud til dig. Vi sender selvfølgelig altid den specialist ud, som kan løse din opgave bedst.

Dét koster det at få os på besøg

Fuld gennemsigtighed og skarpe priser
Prisen for et besøg af Hvidevarerbussen er bare 795 kroner – både for dig, der er privatkunde og dig, der driver erhvervsvirksomhed.

Dét beløb modregner vi selvfølgelig i dit samlede køb. Vi går nemlig ind for fuld gennemsigtighed, kompetent service og branchens allerbedste priser!

 

Lær os bag Hvidevarerbussen bedre at kende

Service er nøgleordet, der cementerer alt, vi gør
Bag Hvidevarerbussen står et passioneret team af hvidevarenørder. Vi er salgskonsulenter, serviceteknikere og hvidevaremontører, og fælles for os alle er, at vi er specialister i hårde hvidevarer samt service og montering. Vi kender vores fag, og vi ved, hvordan vi yder den bedst mulige rådgivning og service mod dig som kunde. Og så har vi samlet mere end +30års erfaring og alle de rigtige uddannelser, beviser og kurser bag os.

Hvidevarer er nemlig ikke bare at vælge en maskine. Det handler både om, hvad der er muligt og lader sig gøre hjemme hos dig eller i din virksomhed, hvad der dækker dine behov allerbedst og som selvfølgelig samtidig er mest økonomisk, energirigtig mv. Dét ved vi heldigvis alt om – og vi tager det hele i betragtning, når vi rådgiver dig om valg af hvidevarer!

Vi glæder os til at servicere dig og dele vores viden med dig! Vi går højt op i at levere førsteklasses, topprofessionelt arbejde – dét har vi alle gjort i mange år for et væld af glade kunder!

Vidste du?

At vi samarbejder med anerkendte hvidevaresælgere og leverandører? Dét betyder også, at vi kan tilbyde dig markedets skarpeste priser! Lad os stå for dit næste hvidevareprojekt.

Hvidevarerbussen er din leverandør af hårde hvidevarer

Både når du er privat- og erhvervskunde