For dig, der er erhvervskunde

Sidder du på et kontor eller et lager? Eller driver du en mellemstor eller mindre virksomhed? Så er Hvidevarerbussen din totalleverandør inden for service af hvidevarer.

Måske I mangler ventilation eller aircondition for et bedre arbejdsmiljø og indeklima? Måske I mangler et ekstra køleskab, men har svært ved at skabe plads i det eksisterende køkken? Eller måske jeres opvaskemaskine er ved at stå af?

Hvidevarerbussen er din online hjælp! Vi hjælper med alt fra service til montering og udskiftninger. Og det bedste af det hele… Vi er kun et enkelt klik væk fra at kunne stå ved din arbejdsplads.

Bestil Hvidevarerbussen til service, montering eller udskiftninger

Hvidevarerbussen er kun ét klik væk

Hvidevarerbussen service

Du kan bestille Hvidevarerbussen til at få foretaget service på de hvidevarer, som I allerede har på din arbejdsplads. Når I booker Hvidevarerbussen til en serviceopgave, så kører en af vores dygtige serviceteknikere ud. De er alle eksperter inden for servicering af hvidevarer, og de har stor erfaring med at udskifte reservedele.

Det kan fx være, at I oplever fejl på maskineriet? At en af jeres hvidevarer pludselig er stået helt af? Eller, at en hvidevare er begyndt at opføre sig underligt, sige sjove lyde eller lignende?

Inden, vi kommer ud til jer, så tager vi den indledende dialog over telefonen. På den måde sikrer vi, at vi har de rigtige reservedele med. Sommetider viser det sig, at det ikke kan svare sig at reparere på jeres nuværende maskine, da de samlede omkostninger simpelthen bliver for høje. Dét rådgiver vi jer selvfølgelig om. Og viser det sig, at I har brug for en hel ny hvidevare, så hjælper vi hellere end gerne med opmåling, levering og montering heraf.

Hvidevarebussen montering

Har I fået leveret hvidevarer på din arbejdsplads, som I ikke selv kan komme i mål med at montere? Så hjælper vi selvfølgelig med at sætte maskinerne til, så I kan tage dem i brug. Vi klarer alle former for montering. Vi hjælper også med montering af integrerbare hvidevarer, så de matcher resten af jeres skabsfronter. Og har I ikke plads til flere hvidevarer i jeres eksisterende køkken, så hjælper vi med at skabe plads til det, lige som vi sørger for den samlede totalløsning, herunder tilløb, afløb, elektricitet mv.

I vil få besøg af en erfaren hvidevaremontør. Alle vores montører er professionelle inden for levering og montering af hvidevarer, og de udfører alle opgaver med fuldt fokus på service – og så selvfølgelig med et smil.

Og har I endnu ikke købt jeres nye hvidevarer? Så tilbyder Hvidevarerbussen markedets skarpeste priser på nye hårde hvidevarer. Kontakt os for en dialog om jeres ønsker, krav og behov. Vi har +30års erfaring inden for branchen, så vi ved, hvad vi taler om.

Hvidevarerbussen udskiftninger

Driller maskineriet? Er en af jeres hårde hvidevarer pludselig ude af drift? Eller har I et kantinekøkken, hvor opvaskemaskinen ikke lever op til jeres nuværende krav og behov?

Dét er alt sammen til stor gene, men der er hjælp at hente hos Hvidevarerbussen, når I skal udskifte jeres eksisterende hvidevarer. Vi rådgiver jer, så I får den maskine, der både efterlever jeres ønsker, men som samtidig indeholder alle de miljørigtige værdier.

Ved udskiftninger kommer vi ud til jer og tager dialogen samt måler op. Vi har iPad, brochurer og andet relevant materiale med, så I kan se, hvad der er muligheder for at løse jeres hvidevare-behov. Vi hjælper jer også godt i mål, hvis I skal flytte lokation og ønsker at tage jeres eksisterende hvidevarer med jer. Vi sørger for flytningen af de hårde hvidevarer og monterer dem det nye sted, så de atter er klar til brug.

I vil få besøg af en af vores hvidevarekonsulenter. De er alle specialister inden for netop hvidevarer, og de er topprofessionelle i opmåling, assistance og udskiftninger.

Vidste du?

At vi branchens dygtigste hold af specialister til at løse din hvidevareopgave? Og de glæder sig til at løbe dit hvidevareprojekt godt i mål!

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Er du privatkunde?

Så servicerer Hvidevarerbussen også dig. Læs mere om Hvidevarerbussen privat her.